Mariska van der Laar

Ik ben eigenlijk mijn hele leven al zwaar geweest. Ik heb weleens pogingen gedaan om een gezonde levensstijl aan te leren, maar nooit met het resultaat dat ik wenste.

Lees het hele verhaal over Mariska


Esther van Prooijen

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees het hele verhaal over Esther


Arjenne Solleveld

Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel. Ik werd steeds zwaarder en voelde mij hierdoor onzeker worden. Toen ik ook nog eens door een knieoperatie thuis kwam te liggen begon het bij mij te kriebelen: Ik wilde afvallen! Ik ben gaan zoeken op internet en PS Food & Lifestyle sprong er voor mij echt uit!

Lees het hele verhaal over Arjenne Solleveld


Robert

Robert is in 5 maanden tijd maar liefst 36 kilo afgevallen met behulp van PS Food & Lifestyle bij Skin & Slim Westland. Vanaf augustus 2020 is hij nog steeds stabiel.

Lees het hele verhaal over Robert


Nell

Voor mij is PS Food & Lifestyle de oplossing gebleken voor een gezonde levensstijl. In minder dan een jaar tijd ben ik ruim 16 kilo gewicht kwijt geraakt. Momenteel zit ik alweer een jaar op het gewenste streefgewicht. De producten van PS Food & Lifestyle in combinatie met gezonde en verse voedingsmiddelen hebben dit voor mij mogelijk gemaakt.

Lees het hele verhaal over Nell


Contact Whatsapp