Thoclor is uniek in Nederland! De producten ondersteunen het immuunsysteem van de huid en versnellen het genezingsproces waardoor huidproblemen verbeteren en de huid langer jong blijft.

De unieke productiemethode levert een hoge kwaliteit en concentratie van ons eigen immuun molecuul HOCl. (Dit molecuul wordt ook door de witte bloedcellen aangemaakt en speelt een centrale rol in onze immuniteit en wondgenezing)

Het actieve ingrediënt HOCL is 100% natuurlijk, huideigen en veilig. Het kan worden gebruikt:

  • Op de huid
  • In de mond
  • In de ogen
  • Bij zwangerschap en het geven van borstvoeding
  • Bij baby’s en kinderen

THOCLOR IS VOLKOMEN VEILIG

HOCl is internationaal geclassificeerd als veilig voor gebruik, ook voor kinderen voor verschillende toepassingen. De Amerikaanse FDA heeft HOCI een GRAS- certificering (Generally Recognized as Safe) gegeven, wat de hoogst mogelijke veiligheidsclassificatie is.

Er zijn twee Thoclor producten ontwikkeld, te weten:

THOCLOR GF1

GF1 versnelt het herstel van de huid met 70% en is daarom heel goed te gebruiken op een open huid/wond. Denk aan operatiewonden, brandwonden, schaafwonden, infectie, open eczeem en aften. Het voorkomt ontstekingen, beëindigt infecties en versnelt de genezing.

Thoclor GF1

THOCLOR GF2

GF2 herstelt huidbeschadigingen en zorgt bij dagelijks gebruik voor huidverjonging en een betere weerstand. Dankzij het antibacteriële, ontstekingsremmende en antivirale effect biedt het ook veel voordelen bij de behandeling van acne, rosacea en eczeem.

Thoclor GF2