GF2 herstelt de huidbeschadigingen die veroorzaakt worden door invloeden van buitenaf, denk aan UV-straling, gifstoffen en luchtvervuiling. Het normaliseert de celfuncties en zorgt bij dagelijks gebruik voor huidverjonging en een betere weerstand.
Dankzij het antibacteriële, ontstekingsremmende en antivirale effect dat HOCI op de huid heeft, biedt het ook veel voordelen bij de behandeling van acne, rosacea en eczeem.

Gebruik: Twee maal daags gebruiken, reinig de huid, verwijder crèmes en make-up.
Spray 6 tot 8 pompjes op gezicht en hals. Laat de huid op natuurlijke wijze opdrogen, niet droogwrijven of wapperen! Gebruik vervolgens de dagelijkse verzorging.
Dit product is te gebruiken op een dichte huid.

Alle voordelen op een rij:

  • Het vermindert ontstekingen, roodheid en pijn
  • Het mag zelfs in de mond en de ogen gesprayd worden! Dus ook bij oogontstekingen een uitkomst, of om een koortslip te voorkomen/genezingsproces te versnellen
  • Geneest ontstekingen in de mond (tandvlees, aften)
  • De antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen van GF2 overtreffen veruit alle bekende ontsmettingsmiddelen en is volledig veilig te gebruiken
  • Het is ook zeer effectief in het verlichten van zonnebrand
  • Herstelt beschadigingen door omgevingsfactoren bij dagelijks gebruik
  • GF2 is veilig te gebruiken voor iedereen, ook voor kinderen

Opmerking: Mogelijk ontstaat er na gebruik van GF2 tijdelijk wat roodheid. Dit is puur een gewenningsperiode en neemt na een dag of 2 af.

Thoclor GF2 en COVID-19

Uit zeer recent onderzoek is gebleken dat GF2 het coronavirus binnen 2 minuten inactief maakt wanneer het zich op de huid bevindt. GF 2 kan dus gebruikt worden om te desinfecteren en blijkt 80 tot 100x effectiever te zijn dan bleek (chorine1) én het is volledig natuurlijk en veilig.

Spray GF2 regelmatig op de handen en in het gezicht. Bijvoorbeeld onderweg en op reis om te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals schadelijke (corona)virussen.