Samen gaan we ervoor!

Wil je graag afvallen en heb je al van alles geprobeerd maar lukt het je niet alleen óf lukt het je juist niet om het resultaat ook vast te houden?

Als PS Food & Lifestyle voedingscoach kan ik jou daarbij helpen want de “Power” van PS Food & Lifestyle zit hem in de begeleiding!

Uiteraard begint het altijd bij jezelf. De knop is om en jij moet het doen! Maar ik zorg ervoor dat je er niet alleen voor staat. Ik help je er doorheen en leer hoe je oude eetgewoontes gaat vervangen door verantwoorde, nieuwe eetgewoontes. Tijdens het wekelijks consult wat ongeveer 20 tot 30 minuten duurt, bespreken we uitgebreid je voortgang, word je gewogen, je vetpercentage en spiermassa gemeten en is er tijd om te bespreken waar je tegenaan loopt óf juist waar je trots op bent.

Natuurlijk zijn er ook momenten waarop je het even niet meer ziet zitten maar dan ben ik er om je te helpen! Ik begeleid, motiveer, adviseer en help je zo op weg naar het door jou gewenste gewicht. Oftewel ik ben jouw stok achter de deur; of het nu om vijf of vijftig kilo gaat.

Ook wanneer je je streefgewicht bereikt hebt kun je nog kosteloos een jaar lang, maandelijks bij mij terecht zodat ik je kan helpen je bereikte resultaat te behouden.

Zo behaal je niet alleen je ideale gewicht, maar behoud je het ook!

Contact Whatsapp