Wat is PS Food & Lifestyle? Een nieuwe lifestyle!


PS Food & Lifestyle is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding.

Verantwoord afvallen, met een blijvend resultaat, is een grote uitdaging ik help je erbij! Afvallen met behulp van PS Food & Lifestyle is veel meer dan een dieet, het is een lifestyle. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en met welke voeding je de juiste keuzes maakt waardoor het gemakkelijker is om je behaalde resultaten te behouden.

In tegenstelling tot crash-diëten, waarbij je het lichaam uitput, en je verbranding omlaag gaat, moet je bij PS Food & Lifestyle juist eten om af te vallen. Ongeveer zes keer per dag om de 2,5 uur. Hierdoor behoort een hongergevoel tijdens het afvallen tot de verleden tijd.

De PS Food & Lifestyle producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar weinig koolhydraten (brandstoffen). Hierdoor gaat het lichaam de vetreserves verbranden als bron van energie. Door de grote hoeveelheid eiwit in de PS Food & Lifestyle producten verlies je bij het afvallen alleen gewicht in vet en behoud je je spiermassa.

Met PS Food & Lifestyle ga je dus niet minder, maar anders eten. Met vijf á zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Combineer de PS Food & Lifestyle producten met onder andere groente, rauwkost, vlees en vis, kwark of eieren.

Zo past het programma eenvoudig in je dagelijks leven en is het heel gemakkelijk om gewoon met de rest van het gezin mee te eten.

In het kort de voordelen van PS Food & Lifestyle:

  • Persoonlijke, intensieve begeleiding
  • Een persoonlijk voedingsplan
  • Lekkere producten en makkelijke recepten
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa, alleen vetverbranding
  • Een jaar lang begeleiding na het bereiken van je doel

Contact Whatsapp

Meer over PS Food & Lifestyle