Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste gewichtsverlies. Als je wilt starten maak je een afspraak met mij voor een intake die ongeveer 90 minuten duurt. We overleggen hierin samen welk streefgewicht je wilt bereiken en stellen een persoonlijk programma op.

Het startpakket:

Om de start met het PS Food & Lifestyle programma zo makkelijk mogelijk te maken start je met een startpakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes. Voor iedere dag een apart doosje met daarin 6 producten en bijbehorende recepten. Daarnaast vind je in dit pakket o.a. het kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’, algemene PS Food & Lifestyle informatie, vitamine- en mineralen supplementen.

De kosten van dit complete pakket zijn: € 159.00

Na het starterspakket

Na het startpakket kun je zelf je weekmenu samenstellen en kiezen voor de producten die jij lekker vindt. Gemiddeld besteed je hierbij ca. € 12,50 tot € 15,00 per dag aan producten. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

Naarmate je vordert in het programma, ga je steeds meer PS Food & Lifestyle producten vervangen door gewone voeding waardoor de kosten geleidelijk omlaag gaan.

Gratis begeleiding

Voor een optimaal resultaat is de begeleiding tijdens het PS Food & Lifestyle programma erg belangrijk. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producten inbegrepen.

Starten met PS Food & Lifestyle Whatsapp