Arjenne Solleveld

Een eyeopener!

Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel. Ik werd steeds zwaarder en voelde mij hierdoor onzeker worden. Toen ik ook nog eens door een knieoperatie thuis kwam te liggen begon het bij mij te kriebelen: Ik wilde afvallen! Ik ben gaan zoeken op internet en Powerslim sprong er voor mij echt uit!

Een eyeopener

Tijdens het adviesgesprek heb ik samen met Cindy gekeken naar mijn persoonlijke situatie en daar een plan op afgestemd. Het was voor mij een echte eyeopener! Ik at totaal verkeerd! Eenmaal thuis ben ik aan de slag gegaan met het startpakket.

Makkelijk en lekker

Na het startpakket, waarin voor elke dag een compleet dagdoosje zit, kon ik mijn eigen weekmenu samenstellen. Voor mijn eigen gemak heb ik mijn eigen dagdoosjes gemaakt, met de door mijzelf uitgekozen PowerSlim producten, en hoefde dit alleen nog maar met verse producten zoals kwark, groentes en vlees/vis aan te vullen. De kilo’s vlogen eraf! En dat terwijl ik voor mijn gevoel de hele dag lekker aan het eten was. Zelfs tijdens mijn vakantie in Spanje ben ik gewoon afgevallen!

Al ruim een jaar stabiel op mijn streefgewicht

Ik zat binnen no time aan mijn streefgewicht, -11 kilo, waarbij ik mij supergoed voel! Ik ben mijn coach Cindy erg dankbaar voor haar optimistische begeleiding en ze staat altijd voor mij klaar. Ik kan haar altijd contacten als ik vragen heb. Dat is heel erg fijn, zeker in het begin.Bekijk andere ervaringsverhalen