Een evenwichtige en gezonde (nieuwe) leefwijze

Voor mij is PowerSlim de oplossing gebleken voor een gezonde levensstijl. In minder dan een jaar tijd ben ik ruim 16 kilo gewicht kwijt geraakt. Momenteel zit ik alweer een jaar op het gewenste streefgewicht. De producten van PowerSlim in combinatie met gezonde en verse voedingsmiddelen hebben dit voor mij mogelijk gemaakt.

De begeleiding van Cindy heeft mij enorm geholpen

Samen met mijn coach Cindy, die mij wekelijks begeleidt, en steeds adviseerde welke producten het beste bij mijn programma aansluiten, heb ik mijn doel bereikt. Ook het advies en goede suggesties van Cindy helpen mij om het gewenste niveau te continueren. Daar waar ik in het verleden verschillende diëten heb geprobeerd, zonder structureel succes, heb ik nu een goede, blijvende balans gevonden. Door dagelijks 3 maaltijden en 3 tussendoortjes te eten voorkom ik het snaaien en de behoefte aan suiker.

Drukke baan

Ik heb een drukke baan, onregelmatige dagindeling en hou bovendien ook erg van sport. Het programma van PowerSlim past hier erg goed in waardoor ik een goede balans ervaar. Daarnaast ben ik door deze levenswijze een fan geworden van het bereiden van maaltijden met een minimaal koolhydraat gehalte. Ook hier biedt PowerSlim leuke recepten die het enorm stimuleren om met verse groentes, een portie vlees, kip of vis de maaltijd dagelijks tot een feestje maken. Mijn favoriete gerecht: Toscaanse visschotel!Bekijk andere ervaringsverhalen