Ik durf het pashokje weer uit te komen

“Toen mijn moeder te horen kreeg dat ze Parkinson en Alzheimer had, ben ik voor haar gaan zorgen. Mijn vader deed ook heel veel maar die zit in de laatste fase van COPD. Dit werd voor hem ook te zwaar. Zo moest mijn moeder toch naar een verzorgingstehuis. In die tijd heb ik alleen maar voor anderen gezorgd, en niet voor mezelf.

Het moment dat ik dat besefte was op vakantie. Normaal gaan we op vakantie naar de zon. Niks ondernemen maar luieren. Door de corona ging dat niet en besloten we naar Schwarzwald te gaan om er toch even uit te zijn. Veel wandelen in de bergen. Alleen hier kwam ik mezelf tegen. Steeds moest ik zeggen ‘Ik wacht hier wel even’. Ik kreeg het niet voor elkaar om die stukken mee te wandelen.”

Lees verder

Alle aandacht

Cindy richt zich volledig op haar klant en heeft alle aandacht voor je. Een bezoek aan haar is dan ook een cadeau voor mijzelf. Ik ga altijd volkomen ontspannen de deur uit en zowel ik als mijn huid stralen dan weer. Zelfs mijn man ziet het als ik weer opgepoetst ben. Hij is ook tevreden met het resultaat.

Een verwenmoment

Een bezoek aan Skin & Slim is voor mij, om de 6 weken mijn verwenmoment. Een complete verwenbehandeling van een rugmassage, verven wenkbrauwen tot een ontspannende gezichtsmassage. Cindy is echt een professional! Met haar passie voor het vak heeft zij ook de beauty award gewonnen. Ik kijk weer uit naar de volgende behandeling!

Blij dat ik begonnen ben

Cindy is een goede coach, die precies begrijpt hoe PS Food & Lifestyle werkt. Ik vind het fijn om elke week bij haar te komen om te wegen en te bespreken waar ik tegenaan loop. Wat ben ik blij dat ik hieraan begonnen ben. Ik ben ondertussen al 10 kilo kwijt!
Het voelt voor mij niet als lijnen, je mag 6 keer per dag eten en het is echt lekker! Zelfs mijn man, die niet hoeft af te vallen eet de tussendoortjes van PS Food & Lifestyle. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Professionele begeleiding

Middels de producten van PS Food & Lifestyle ben ik in een jaar tijd 30 kilo afgevallen. Maar dit had niet gelukt zonder de professionele begeleiding van Cindy!
Ik kan het iedereen aanraden.

Deskundig en behandelingen zijn prettig

Ik kom al vele jaren naar volle tevredenheid bij Cindy. Zij weet precies wat ik graag wil en wat mijn huid nodig heeft. Ze is heel deskundig en de behandelingen zijn erg prettig en worden professioneel uitgevoerd. Ik kan iedereen een bezoek aan Skin & Slim aanraden!

Hygiënisch en ontspannend.

Een salonbezoek bij Cindy is altijd een feestje. Wat voor mij ook belangrijk is dat het altijd zo schoon is. Hygiëne komt voor mij op de eerste plaats. Zeker in deze Coronatijd is het goed om te weten dat dat op orde is. Bij alles wat Cindy doet legt ze duidelijk uit wat ze doet en waarvoor. En.. Ze heeft een heerlijke, comfortabele, verwarmde stoel!